Vi er klar

74 64 25 14

OPMÅLINGSOPGAVER

nøjagtighed i hver detalje

DB+

HVORFOR GÆTTE NÅR DET KAN BLIVE HELT PRÆCIST

Optimér dine projekter og spar tid med vores opmålingstjenester

Oplev en revolution inden for opmålingspræcision med vores avancerede Leica laser Scanner. Vores teknologi er din nøgle til nøjagtige og omfattende opmålinger af større områder, maskiner og industriinstallationer. Med en imponerende kapacitet på 360.000 afstandspunkter i sekundet sikrer vores scanner en utrolig præcision og detaljerigdom.

Få en hurtigere og mere effektiv opmålingsproces, der samtidig reducerer risikoen for fejl. Oplev den overlegne nøjagtighed, som vores avancerede teknologi tilbyder, og skab et solidt grundlag for dine design- og konstruktionsprojekter.

Skab fremtiden med præcision og pålidelighed som fundament.

Opmåling med laser scanner

Vi anvender Leica-scanneren til scanning og opmåling af større områder, maskiner og industriinstallationer. Udstyret med Leica Geosystems’ avancerede teknologi muliggør scanneren opmåling med 360.000 afstandspunkter i sekundet samt optagelse af højopløselige billeder, hvilket resulterer i en effektiv og præcis opmålingsproces.

Efterfølgende eksporteres scanningsfilerne gennem Leicas software til Autodesk Inventor, hvor designprocessen finder sted. Denne integrerede tilgang sikrer en gnidningsløs overgang fra opmåling til design.

Vores kunder sætter stor pris på de visualiseringsmuligheder, som denne teknologi giver, hvilket skaber et solidt beslutningsgrundlag. Laica-scanneren er ikke blot et redskab, men en partner i at levere pålidelige og præcise resultater, der imødekommer vores kunders behov.

3D emneopmåling

Opmåling af emner foregår på vores DEA GLOBAL målemaksine med 5-akset Renishaw scanningshoved.

Vi hjælper dig gerne med nøjagtig 3D opmåling, af dine emner, og udarbejder måleraporter tilpasset dine ønsker.

Målebordets størrelse er X: 3100 x Y: 2000 x Z: 1500 mm

SKAL VI RINGE TIL DIG

VI LØSER OGSÅ DIN OPGAVE

VI TILBYDER

HOS OS ER DET IKKE BARE TOMME ORD - VI LEVERER DIN LØSNING TIL TIDEN HVER GANG!

DB+

VI VIL GØRE EN FORSKEL

RIS, ros eller spørgsmål
vi hører gerne fra dig

 

Mads Clausens Vej 2
DK-6360 Tinglev

Tlf. +45 74 64 25 14
E-mail: mail@mateksteel.dk

KONTAKT OS