Vi er klar

74 64 25 14

OM MATEK STEEL

kvalitet siden 2002

DB+

DE GIK DIREKTE TIL STÅLET

UNGDOMSVENNERNE DER STARTEDE HELT FRA BUNDEN

Matek Steel blev grundlagt 01.04.2002 af Gustav Hansen og Iver Callesen. Ungdomsvennerne syntes det var på tide at der skulle ske noget nyt, spændende og udfordrende i deres liv – det blev starten på MATEK STEEL eller som det dengang hed, CH MATEK. Vi har mange gange fået stillet spørgsmålet hvad CH MATEK egentlig stod for – og her kommer forklaringen: Callesen og Hansen MAskiner og TEKnik.

Lige fra starten af, var firmaet delt op i smede/konstruktion og spåntagende bearbejdning. Gustav, hvis baggrund er landbrugsmaskinmekaniker og værkfører, koncentrerede sig om smedearbejdet. Iver er uddannet maskinarbejder og tog sig af spåntagningen. Sådan er det stadig

VÆRDIER

Hos Matek Steel lægger vi stor vægt på høj kvalitet kombineret med levering til tiden! Det er altafgørende for os om kunden har fået det han forventede, til den aftalte pris. Men endnu vigtigere for os er det om kunden fik den kvalitet han forventede til den aftalte leveringstid. Derfor ligger vi altid i tæt dialog med kunden. Både for at holde kunden ajour med projektet men også for at diskutere eventuelle udfordringer forude for at netop at undgå en forsinket leveringstid!

Pga. stigende krav valgte vi, at udføre en gennemgribende optimering af virksomheden, som endte med en komplet ISO 9001 certificering af hele virksomheden. Så vi er nu i stand til, at tilbyde fuld sporbarhed fra ordren er i hus – til det færdige produkt igen forlader virksomheden. I 2016 er vi desuden blevet certificeret efter den nye ISO9001:2015 udgave uden nogen former for afvigelser, derved er vi blandt nogle af de første virksomheder i DK som efterlever de nye krav, som bl.a. lægger meget op til risikovurderinger fremfor korrigerende handlinger.

SKAL VI RINGE TIL DIG

VI LØSER OGSÅ DIN OPGAVE

VI TILBYDER

HOS OS ER DET IKKE BARE TOMME ORD - VI LEVERER DIN LØSNING TIL TIDEN HVER GANG!

DB+

VI VIL GØRE EN FORSKEL

RIS, ros eller spørgsmål
vi hører gerne fra dig

 

Mads Clausens Vej 2
DK-6360 Tinglev

Tlf. +45 74 64 25 14
E-mail: mail@mateksteel.dk

KONTAKT OS